Nieuws

Het laatste nieuws van SVH'39

NLDoet, kom jij ons helpen???

Dit jaar willen wij tijdens NLdoet op zaterdag 16 maart 2024 weer samen met alle leden, vrijwilligers en ouders ons park aanpakken. Door samen te doen, anders dan de gebruikelijke sportieve activiteiten, willen we de liefde voor de vereniging en het werk dat daar bij…

Wedstrijdprogramma 2023 – 2024

In het weekend van 2 en 3 september wordt gestart met de beker, 23 en 24 september begint te competitie. Het wedstrijdprogramma is wekelijks te zien in Ons Blad. Op voetbal.nl staan bij SVH’39 alle programma’s en standen. Kijk voor onze ST teams, JO13 tot…

Voetballen bij SVH'39

  

Bij SVH'39 vinden we het belangrijk dat iedereen, van groot naar klein, met plezier voetbalt op het hoogst haalbare niveau en met de juiste begeleiding. Daarbij staan kwaliteit van de opleiding, plezier in het spel en prestatie van jou en je team centraal.

Lijkt voetbal jou een leuke sport? Wil je een keer meetrainen en kennismaken met de sport voetbal? Dat kan heel makkelijk bij SVH'39. Jongens en meisjes zijn vanaf 5 jaar welkom bij SVH'39.

Kom gratis en voor niks één of meerdere keren meetrainen met een team. Klik op de onderstaande knop of kom gewoon een keer langs!

Programma

Een overzicht van de wedstrijden

Thuiswedstrijden

Uitwedstrijden